Northern Diva Pendel

Farve: Valnød

21.990,00 kr.

Farve
Produktinformation "Northern Diva Pendel"

Northern Diva Pendel er en moderne lys-skulptur, der er fremstillet efter de bedste norske håndværkertraditioner og trælamineringsteknikker.

Denne elegante pendellampe kommer i den smukke og spændende geometriske form, hvor tusindvis af lysstråler finder vej gennem 32 egetræ lameller, der er placeret rundt en træcylinder fra bunden til toppen. Lyskilden, som er pakket indeni mundblæst opal glaskugle, skaber en fantastisk lyseffekt. Divas karakteristiske, spiralformede skygge kan værdsættes fra flere udsigtspunkter.

Northern Diva pendel skaber stemningsfuld og atmosfærisk belysning og derfor er også utrolig smuk som et selvstændigt og dekorativt objekt i sig selv.

Denne naturlige trælampe er god til at skabe et behageligt lys, mens træværket er farverneutralt og passer til de fleste interiørsstilarter.

Vælg mellem to farver i eg eller valnød.

Størrelsen er B:48,5cm/H:80cm

Leveres med transparent ledning på 370cm.

Designet af Peter Natedal &Thomas Kalvatn Egset i 2009

Ser også Northern Diva gulvlampe her.

Spænding: 230V
Fatning: G9
Max. wattage: 40W
Materiale: Træ/Stål/Mundblæst Glas
Størrelse: B:48,5cm/H:80cm
Vægt: 4,5kg
IP: IP20
Northern

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. 

Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. 

Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.