Nordlux Polperro Væglampe

Lampefarve: Messing

859,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Nordlux Polperro Væglampe"

Nordlux Polperro væglampe er en spændende udendørslampe pakket i et flot maritimt design, der giver et klassisk og dekorativt look.

Væglampen er fremstillet af messing med en særlig overfladebehandling, hvilket gør Polperro særdeles modstandskraftig i vejr-aggressive miljøer i de skandinaviske kystområder. Den skjulte lyskilde bag den robuste glasskærm giver et smukt og godt lys.

Brug E27 fatning til lyskilden med et forbrug på 12,5W, men bemærk, at pæren købes separat.

Polperro passer perfekt til hoveddøren, garagen eller på plankeværket.

Nordlux Polperro Væglampe kommer i to variationer messing eller nikkel.

Denne robuste og hårdføre vægbelysning leveres med 15 års garanti mod gennemtæring.

Spænding: 230V
Fatningstype: E27
Max. wattage: 12,5W
Lyskilde: Medfølger ikke
Materiale: Messing/Glas
Størrelse: Ø19,5cm; Fremspring - 9,3cm
IP: IP65
Parallelforbindelse: Muligt
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.