Nordlux Oja Smart Light Plafond

Modelnavn: Oja 42 Smart Light Modelnavn: Oja 42 Smart Light

644,00 kr.

% Førpris: 799,00 kr. (19.4% besparet)
Modelnavn
Produktinformation "Nordlux Oja Smart Light Plafond"

Nordlux Oja Smart Light Plafond er et moderne og funktionelt lys i enkelt design. Lampen er ultratynd og skaber en smuk lyseffekt og forskellige muligheder for anvendelse.

Denne loftplafond er meget nem i installationen og ydermere  kan tilknyttes  via Bluetooth til Nordlux Smart Light, der  giver muligheden for at tilpasse lysstyrke på 60 sekund fra din smartphone, tablet eller fjernbetjening.

Plafond er lavet af hvid plast og har  et minimalistisk look, der gør den perfekt til det moderne og stilbevidste hjem.

Nordlux Oja Smart Light Plafond fås i tre modelstørrelser:

Oja 30 Smart Light - Ø29,4cm.  Lyskilden er inkluderet  LED med et forbrug på 15W  og  lysstyrken er 1600 lumen i 2700-6500K.

Oja 42 Smart Light - Ø42,4cm. Lyskilden er inkluderet LED med et forbrug på 20W og lysstyrken er 2300 lumen i 2700-6500K.

Oja 60 Smart Light - Ø60cm. Lyskilden er inkluderet LED med et forbrug på 30W og lysstyrken er 3500 lumen i 2700-6500K.

 

 

Spænding: 230V
Fatningstype: LED Modul
Farvetemperatur: 2700-6500K
Farvegengivelse: CRI 80
Levetid LED: 25 000 timer
Materiale: Plast
Farve: Hvid
IP: IP20
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.