Nordlux Kettle Tripod Lampestander

Modelnavn: Kettle Tripod 100 | Modelnavn: Kettle Tripod 100 | Materiale: Metal

129,00 kr.

Modelnavn
Materiale
Produktinformation "Nordlux Kettle Tripod Lampestander"

Nordlux Kettle Tripod Lampestander er et udskifteligt tilbehør med uendelige muligheder for skabe den lampe, som du ønsker.

Kettle Tripod er designet til at være kompatibel med de smukke lamper af Kettle serien. Med denne accessoires omdannes Kettle til en flot og transportabel bordlampe. Bordlampen kan anvendes på terrassen eller inde i bolig som en almindelig bordlampe.

Kettle Tripod passer til lampeskærm i Ø 22cm og Ø36cm af den samme lampeserie.

Nordlux Kettle Tripod Lampestander fås med ben i egetræ og i sort lakeret metal.

Vælg mellem to modeller Kettle Tripod 31 eller Kettle Tripod 100 :

Nordlux Kettle 31 har 18,3cm i bredde, 16,2cm i længde og 34,4cm i højde.

Nordlux Kettle 100 har 37cm i bredde, 32,5cm i længde og 102,3cm i højde.

Se også relateredeNordlux Kettle 22 og Nordlux Kettle 36

Farve: Natur/ Sort
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.