Nordlux Kettle Spike Tilbehør

89,95 kr.

Produktinformation "Nordlux Kettle Spike Tilbehør"

Nordlux Kettle Spike Tilbehør er designet til at være kompatibel med de smukke lamper af Kettle serien.

Med denne accessoires omdannes Kettle pendel til en transportabel spydlampe, der vil give både et godt lys og en flot dekorativ effekt til udendørs lysinstallationer.

Nordlux Kettle Spike Tilbehør er fremstillet af lakeret metal, hvilket gør den i stand til at modstå fugt og ethvert uvejr i det skandinaviske klima.

Kettle Spike passer til lampeskærm i Ø 22cm og Ø36cm af den samme lampeserie.

Se relaterede Nordlux Kettle 22 og Nordlux Kettle 36

Materiale: Metal/Aluminium
Størrelse: H:51,6cm/L:5,8cm/B:5,8cm
Farve: Sort
Brugsområde: Udendørs
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.