Nordlux Josefine Pendellampe

749,00 kr.

Produktinformation "Nordlux Josefine Pendellampe"

Nordlux Josefine Pendellampe er en del af en serie i de nytænkende lamper i samme pyntelig og moderne stil.

De smukke messingdetaljer og skulpturelle bløde former i kombination med mange dekorative lyskilder er lige så smuk, når lyset er tændt som slukket. Lampen har det industrielle look og desuden forener minimalisme og elegance i balance på den måde, at denne smukke nytolkning af den traditionelle lysekrone bliver utvivlsom et blikfang i det rum, hvor den hænger.

Nordlux Josefine pendellampe giver enestående varmt og smukt lys, der er ved brugen af dekorative lyskilder, vil fremhæves rummets personlighed.

Pendlen med syv lampehoveder er hele 91 cm i bredden, 45 cm i længden og leveres med 200cm sort stofledning.  Lyskilder med E27 fatning købes separat.

Se også relaterede Nordlux Josefine Pendel

 

 

Dæmpbar: Ja. Med kompatibel pære
Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 60W
Størrelse: B:91cm/L:91cm
Ledningslængde: 200cm
Primært materiale: Metal
Sekundært materiale: Messing
IP: IP20
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.