Nordlux Jim To-Go Batterilampe

Lampefarve: Blå

579,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Nordlux Jim To-Go Batterilampe"

Nordlux Jim To-Go Batterilampe er en frisk lampemodel, der kan skaber lysestemning og hyggelig atmosfære såvel inde og ude.

Denne attraktive lampe har en afrundet, luftig silhuet og et praktisk håndtag, der giver mulighed for Jim kan flyttes, hvor hen du vil.

Lysdiffuser i plast er omsluttet af buede dekorative mønstre i metal, hvilket til sammen skaber et smukt lys med højt lysudbytte på 300 lumen og en spændende skyggetegning.

Lysintensitet kan dæmpes i 3 niveauer ved hjælp af Moodmaker, der er mest effektiv måde til at skabe en bestemt stemning. Batterilevetiden per lumen kan holde op til 5 timer -300 lumen, 10 timer – 150 lumen og 18 timer – 75 lumen.

Nordlux Jim To-Go Batterilampe kommer I en række flotte farver, som kan vælges mellem orange, sort, grå, blå, rød eller grøn.

Jim passer perfekt til at oplyse din have, terrasse eller balkonen.

 

Designet af Says Who

Batteriopladning 0 - 100 %: 6 timer
Spænding: 220V-240V
Klasse: 3 (12V)
Fatning: LED MODUL
Farvetemperatur: 2700K
Dæmpning: 3-Step MOODMAKER
Farvegengivelse: CRI 80
Levetid LED: 30 000 timer
Lumen: 300lm
Materiale: Metal/Plast
Størrelse: Ø16-28cm/H:30cm
Ledningslængde: 100cm
IP: IP54
Lampetype: Batterilampe
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.