Nordlux Jelly Pendel

1.199,00 kr.

% Førpris: 1.290,00 kr. (7.05% besparet)
Produktinformation "Nordlux Jelly Pendel"

Nordlux Jelly pendel er en elegant og enkel pendellampe i to lag glas, der giver indbydende indtryk og en blød og varm glød af lysskær. Alle de overflødige elementer er skåret fra til fordel for skønhed i enkelhed. Lampeskærmen består af en indre skærm i hvidt opalglas og en ydre i klart glas, til sammen fungerer det godt i ethvert rum, hvor ønskes, at lyset skal udstråle på en behagelig og dæmpet måde.  Jelly pendel har en lille og findekorativ detalje i messing på dens top, der komplementerer helheden.

Nordlux Jelly pendel passer perfekt over et spisebord eller i ethvert hjørne, hvor du vil tilføje lidt ekstra stemning.

Jelly pendel er 23cm i højden, 39cm i diameter og leveres med 200cm hvid stofledning.

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 40W
Lyskilde: Medfølger ikke
Materiale: Glas
Størrelse: Ø39cm/H:23cm
Ledningslængde: 200cm
IP: IP20
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.