Nordlux Concordia Havelampe

975,00 kr.

Produktinformation "Nordlux Concordia Havelampe"

Nordlux Concordia Havelampe er en moderne havebelysning, som med sin  minimalistiske stil  giver smukt lys i uderummet.

Geometriske rene linjer udformer en stående skulptur, der kan placeres i indkørslen, ved gangstien og andre steder i haven.

Parallelforbindelse giver mulighed for at sammenkoble flere Concordia, så du kan skaber både et ensartet look og lys effekt på din matrikel.

Havelampen er fremstillet i aluminium med elementer i plast og kommer i et smukt antracit farve.

Nordlux Concordia havelampe er hele 100cm i højde og 15x15cm.

 

Spænding: 230V
Klasse: Klasse 1/Jord
Fatning: GU10
Max. wattage: 28W
Lyskilde: Medfølger ikke
Materiale: Aluminium/Plast
Størrelse: 15x15cm/H:100cm
Lampefarve: Antracit
IP: IP44
Parallelforbindelse: Muligt
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.