Nordlux Carmen Pendel

1.199,00 kr.

% Førpris: 1.299,00 kr. (7.7% besparet)
Produktinformation "Nordlux Carmen Pendel"

Nordlux Carmen Pendel er en attraktiv lampe i det klassiske skandinaviske design, der er med rene og enkle linjer, skaber tidløse lamper til alle rum miljøer og situationer.

Lampens silhuet er formet i flere lag og hermed sikrer et blødt og blændfrit lys.

Carmen passet perfekt til at skaber behagelig lysstemning omkring et middagsbord, en køkkenø eller i stuen.

Nordlux Carmen Pendel er fremstillet af metal og måler 45cm i diameter og 15 cm i skærmhøjde. Leveres med en ledning på 200 cm og en loftroset.

Brug G27 fatning til lyskilde med et maksimalt forbrug på 40W.

 Designet af SAYS WHO

Se relaterede Nordlux Carmen Bordlampe her.

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.