Nordlux Agger Væglampe

Modelnavn: Agger Modelnavn: Agger

304,00 kr.

Modelnavn
Produktinformation "Nordlux Agger Væglampe"

Nordlux Agger Væglampe er en traditionel udendørs belysning i galvaniseret stål, der kan modstå vind og vejr i det nordiske klima. Væglampen giver et funktionelt lys og dekorer uderummet. Velegnet til energibesparepærer eller LED lyskilder.

Nordlux Agger væglampe er 25,5cm i skærmdiameter, 20cm i højde og med fremspring på 29,5cm. Ønsker du at sammenkoble flere Agger, kan dette nemt gøres via parallelforbindelse.

Væglampe fås i to variationer Agger og Agger Sensor model, der er udstyret med udvidet funktionalitet, så lyset tændes ved bevægelser.

Spænding: 230V
Klasse: Klasse 2/ Dobbelt isoleret
Modelnavn: Agger Sensor, Agger
Fatning: E27
Max. wattage: 60W
Lyskilde: Medfølger ikke
Størrelse: Ø25,5cm/H:20cm; Fremspring - 29,5cm
Materiale: Galvaniseret Stål/Glas
Garanti: 15år mod gennemtæring
IP: IP54
Parallelforbindelse: Muligt
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.