Martinelli Luce Lady Galala Pendellampe

Modelnavn: Lady Galala Modelnavn: Lady Galala

3.695,00 kr.

Modelnavn
Produktinformation "Martinelli Luce Lady Galala Pendellampe"

Martinelli Luce Lady Galala Pendellampe er et tiltalende pendellys, der vil bringe stemning med kulørte accenter til enhver boligindretning.

Kombinationen af tre koniske elementer i forskellige diametre og farvenuancer minder om solen og havet, når ved solnedgang reflekterer lyset i tusinde nuancer på sandstrand og medbringer et frisk havbrise.

Denne lampe kan konfigureres efter smagen på forskellige måde ved modulering af farver og former. Du kan være medskaber af pendlen udseende, der kan let ændres, når du vælger din egen sammensætning af de koniske elementer.

Martinelli Luce Lady Galala pendellampe består af lampekrop, der er udført i hvidlakeret aluminium, og tre skærme i methacrylat – Ø25 cm, Ø40 cm og Ø60 cm.

Skab sin egen koloristiske komposition ved at sammensætte disse modulelementer af følgende farver: hvid, gul, blå, orange.

Lady Galala benytter E27 fatning, hvilket gør det nemt at finde energibesparende eller LED lyskilde.

Designet af Peluffo & Partners i 2021

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 23W
Farvegengivelse: CRI 80+
Lyskilde: LED
Materiale: Aluminium/Metahcrylat
Størrelse: Ø60cm/H:30cm
Ledningslængde: 250cm
Lampefeber

Kvalitet, eksklusivt design samt nøje udvalgte leverandører. Det er tre af kendetegnene bag det danske firma Lampefeber, der siden 1992 har specialiseret sig i nytænkende og klassiske lamper.

Dansk belysningsfirma i international liga

De fleste lamper er importeret fra lande som Italien, Spanien og Tyskland. Lande som alle er kendte for deres flotte design og kvalitetsprodukter. Det er én af årsagerne til, at lamperne bliver solgt til kunder i hele Skandinavien. Lampefeber sætter en ære i at medtænke detaljen og originaliteten i alle deres produkter, hvilket gør det spændende at gå på opdagelse blandt lamperne.

Gazelle-prismodtager fire gange

Lampefeber har igennem årene vundet adskillige priser og anerkendelser. De har blandt andet vundet Gazelle-prisen fire gange. En pris, der gives til et firma med en sund forretning og med stærk økonomisk vækst. Ligesom de har vundet Reddot Design prisen. Senest har de i 2013 vundet designprisen på Formland-messen i Herning for lampen Tilt, der er designet af firmaet NYTA og som forhandles her hos Elministeren. Ligesom vi forhandler de populære lamper som Marset og Studio Italia Design.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.