Marset Theia Gulvlampe

Lampefarve: Hvid

9.439,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Marset Theia Gulvlampe"

Marset Theia Gulvlampe er en elegant belysning i moderne design, der forsøger at udtrykke lyset skønhed og fascination. Med en drejelig bevægelse kan du opnå et foranderligt lys og skifte lys til skygge.

Lampens skærm består af to halvkugler, hvor den ene giver skygge og den anden giver indirekte lys. Du kan styre lysretninger efter behov og hermed kan du få et behageligt lys, der vil passe til en hver situation.

Theia er fremstillet i lakeret metal med en termoformet halvkugle i gennemsigtig røget methacrylat.

Gulvlampen er velegnet som en læselampe i stuen eller den kan skabe både en dekorativ charme og et varmt lys f.eks. i soveværelset.

Marset Theia Gulvlampe fås i to flotte finish – hvid eller sort.

Lyset er indbygget LED 11,3W 2700K CRI 90 1019 lumen.

Den samme tiltrækkende skærm deles om bordlys, der knytter sig til Theia designserie.

Designet af Mathias Hahn

Spænding: 230V
Fatning: LED MODUL
Max Wattage: 11,3W
Farvetemperatur: 2700K
Lumen: 1019lm
Farvegengivelse: CRI 90
Dæmpning: Ja
Materiale: Metal/ Methacrylat
Størrelse: Ø32cm/H:116cm
IP: IP20
Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.