Marset Pleat Box 24

Lampefarve: Sort-Guld

4.999,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Marset Pleat Box 24"

Marset Pleat Box 24 Pendel knytter sig til den unikke designserie, som sammensætter harmonisk moderne design med oldtidens ædle mesterværk. Det første samarbejde af en keramikermester fra Barcelona og et designstudie fra Berlin har skabt et unikt belysningsobjekt, der markerer den enestående personlighed i enhver lampe. Fremstillet af keramik, hvor håndværksprocessens alkymi charmerer med uforudsigelige spor af små mærker i metalglasur eller små revner i polering.

Designserien præsenteres af 4 flotte modeller, der varierer i formgivning, størrelser og farver.

Lampens inderskærm er emaljeret i hvidtone eller med 24 karat guld og kombineres med ydreskærm i farverne hvid, sort, terracotta og grå. Vælg din præference til den ønskede kombinationen.

Marset Pleat Box 24 Pendel måler 18 cm i højde og 21 cm i skærmdiameter. Leveres med en ledning på 200 cm og Ø13cm/H:9,7 cm loftroset i keramik.

Lyskilden er E14 5W LED inkluderet.

Pendlen skaber et behageligt lys og dekorerer indretningsmiljø med varme og æstetik.

Velegnet til at hænge enkeltvis eller klynge lyskompositioner af flere modeller fra den samme designserie.

Designet af Xavier Mañosa & Mashallah

Spænding: 230V
Fatning: E14
Max. wattage: 5W
Farvetemperatur: 2700K
Lumen: 113lm
Materiale: Keramik
Størrelse: Ø21cm/H:18cm
IP: IP20
Ledningslæmgde: 200cm
Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.