Marset Funiculi Bordlampe

Lampefarve: Hvid

1.764,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Marset Funiculi Bordlampe"

Marset Funiculi Bordlampe imponerer med den nye udgave af en lampe, der er designet i 1979.

Denne æstetiske bordlampe forener funktionelt design med enkelthed. Inspireret af en napolitansk sang og funicular- anlæg har designer skabt et æstetisk belysningsobjekt.

Bordlampen er udstyret med en dobbelt clips mekanisme, der gør nem at justere højden. Lampeskærmen kan roteres 360⁰ og ligeledes sender den justerbare skærm lys i forskellige ønskede retninger.  Lampefoden er dækket af en gummikant, så Funiculi står stabilt på overfladen.  Disse praktiske funktioner giver mulighed for at anvende bordlampen som arbejdsbelysning og stemningsbelysning for eksempel i stuen eller soveværelset.

Marset Funiculi Bordlampe er hele 50cm høj, 15,5 cm i skærmdiameter, 20 cm i foddiameter og 36 cm i bredden.

Fremstillet i metal og kommer i 6 flotte finish, som kan vælges mellem grøn, terracotta, hvid, sort, grå og sennep.

Lyset er E14 LED 5W

Designet af Lluís Porqueras

Find resten af designserie her 

Spænding: 230V
Fatning: E14
Max. wattage: 5W
Lyskilde: LED 5W medfølger
Materiale: Metal
Størrelse: Ø15,5cm-Ø20cm/H:50cm
Lampefarve: Hvid
IP: IP20
Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.