Marset Djembe Loftlampe

Modelnavn: Djembe C 42.21 | Modelnavn: Djembe C 42.21 | Lampefarve: Grå

6.293,00 kr.

Modelnavn
Lampefarve
Produktinformation "Marset Djembe Loftlampe"

Marset Djembe Loftlampe præsenter en attraktiv designserie, der er designet ud fra et koncept af harmonisk disproportion.

Volumen, tekstur, farve og gentagelse fusioner sammen til en massiv arkitektonisk form, der minder ved første øjeblik om sten og cement. Teksturen i polyethylen er et mesterværk i sig selv, når dens håndlavede struktur er overført til rotomolding- teknik. Lysdiffuser er udført i grå lakeret aluminium. Som resultat skabes en fantastisk lampe med et naturelt look samt med en fremragende lyskvalitet.

Marset Djembe Loftlampe kan passer ind i forskellige indretnings atmosfærer, både til boligmiljøer og offentlige miljøer.

Loftlampen kommer i 7 variative størrelser med tre skærmdiameter – Ø42cm, Ø65cm og Ø100cm og 4 flotte finish.

Lyset er indbygget LED 2700K CRI 90.

Hvis du ønsker at montere 2 eller 3 Djembe- lamper sammen, kan du tilkøbe et loftbeslag, der giver mulighed for at få løsning uden synlige ledninger.

Kontakt eventuelt vores kundeservice for at få mere information.

Designet af Joan Gaspar

Se også Marset Plaff-On  lampeserie fra samme designer her 

Spænding: 230V
Fatning: LED MODUL
Max. wattage: 28W, 21W, 35W
Farvetemperatur: 2700K
Dæmpning: Ja
Farvegengivelse: CRI 90
Materiale: Aluminium/Polyethylen
Størrelse: Ø42cm/H:28cm, Ø65cm/H:23cm, Ø65cm/H:35cm, Ø100cm/H:38cm, Ø42cm/H:13cm, Ø65cm/H:45cm, Ø42cm/H:21cm
IP: IP20
Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.