Marset Discoco 53 Pendel

Lampefarve: Sort-Guld

9.998,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Marset Discoco 53 Pendel"

Marset Discoco 53 Pendel er en del af den fantastiske designkollektion, der yderligere består af en række pendler, loftlamper og væglamper, kan du få en stilfuld belysning og en dekorativ lyskunst. Discoco giver direkte nedadrettet lys, dertil et dramatisk lysspil og bløde skygger, som udspringer mellem 35 diskblade.

Pendlen er velegnet til et højloftet rum eller en rummelig hall og vil se pragtfuld ud ligesom flot i private boliger og offentlige steder.

Discoco Pendel fås i fem forskellige størrelser.

Marset Discoco 53 Pendel matcher ideelt for eksempel over en køkkenø eller inde i stuen, i soveværelset og andre steder i hjemmet, hvor den kan sprede et flot lys.

Discoco 53 er hele 42,5 cm høj, 53 cm i skærmdiameter og leveres med en ledning på 200cm og loftroset Ø11cm/H:3,5cm.

Brug E27 fatning til lyskilde, samt gør det nemt at finde en energibesparende eller LED lyskilde.

Følg også producentens anbefalinger for at anvende tilsvarende lyskilde:

E27 LED Globe (Ø120) 14W

E27 HSGSA/C/UB 116W

Designet af Christophe Mathieu

Se relaterede Væglampe i samme designkollektion her 

 

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 14W
Materiale: ABS-Plast
Størrelse: Ø53cm/H:42,5cm
Ledningslængde: 200cm
IP: IP20
Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.