Marset Dipping Light Væglampe

Modelnavn: Dipping Light A2-13 | Modelnavn: Dipping Light A2-13 | Lampefarve: Hvid

2.895,00 kr.

Modelnavn
Lampefarve
Produktinformation "Marset Dipping Light Væglampe"

Marset Dipping Light Væglampe er en stemningsfuld belysning og et unikt lysdesign fra den spændende lampekollektion, der yderligere består af en række bordlamper, klyngependler og pendellamper.

Dipping, som antyder navnet, referer til fremstillings metode af lampens blæst glasskærm. Glaskuglen dyppes i farverne tre gange og som resultat skabes en gradueret effekt, der betoner belysning med en helt speciel karakter. Kombineret med messing udstråler pendellyset en stilfuld elegance, dekorativ magi og behageligt lys.

Marset Dipping Light fås i fem flotte farvenuancer, der kan vælges mellem hvid, blå, grøn, amber og pink. Hver lampe af de fem farvekombinationer giver forskellige lyseffekter, ligeledes vælg dit ønskede lysspil.

Marset Dipping Light Væglampe kommer yderligere i variative modeller med to forskellige vægbeslag, der skaber en vandret eller lodret-rettet silhuet.

Vælg din favorit mellem Dippind Light A1-13 og Dipping Light A2-13

Dippind Light A1-13 måler 12,5cm i skærmdiameter og 11,5cm x 6cm i vægbeslag.

Dipping Light A2-13 måler 12,5cm I skærmdiameter, rundt vægbeslag i Ø10,8cm og fremspring på 16,4cm.

Lyset er indbygget LED 2700K CRI 90.

Designet af Jordi Canudas

Spænding: 230V
Modelnavn: Dippind Light A1-13
Fatning: LED MODUL
Max. wattage: 8W, 9W
Farvetemperatur: 2700K
Farvegengivelse: CRI 90
Materiale: Glas/Messing
Lampefarve: Blå
IP: IP20
Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.