Marset Dipping Light Portable

Lampefarve: Blå

2.649,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Marset Dipping Light Portable"

Marset Dipping Light Portable er en trådløs model fra et prisbelønnet lysdesign og en spændende lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, klyngependler og væglamper.

Dipping, som antyder navnet, referer til fremstillings metode af lampens blæst glasskærm. Glaskuglen dyppes i farverne tre gange og som resultat skabes en gradueret effekt, der betoner belysning med en helt speciel karakter. Kombineret med en messing lampefod udstråler borlyset en stilfuld elegance, dekorativ magi og behageligt lys.

Marset Dipping Light Portable kommer i fem flotte farvenuancer, der kan vælges mellem hvid, blå, grøn, amber og pink.

Dipping Light Portable måler 12,5cm i skærmdiameter, 6cm i foddiameter og 22cm i højde.

Lyset er LED 4,7W 2700K 240 lumen. Indbygget LED modul med en lysdæmpning funktion giver mulighed for at indstille lysintensitet i 3 niveauer.

Oplades via et USB-stik og på en fuld opladning kan den bordlampen lyse 20 timer ved lav styrke, 10 timer ved mindste styrke og 5 timer på fuld styrke.

Designet af Jordi Canudas

 

Lampetype: Batterilampe
Fatning: LED MODUL
Max. wattage: 4,7W
Farvetemperatur: 2700K
Dæmpning: 3-STEP
Farvegengivelse: CRI 90
Materiale: Glas/Messing
Opladning: via USB
Størrelse: Ø12,5cm/H:22,5cm
Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.