Marset Dipping Light Pendel

Modelnavn: Dipping Light 20 | Modelnavn: Dipping Light 20 | Lampefarve: Blå

3.809,00 kr.

Modelnavn
Lampefarve
Produktinformation "Marset Dipping Light Pendel"

Marset Dipping Light Pendel er en stemningsfuld belysning og et unikt lysdesign fra den spændende lampekollektion, der yderligere består af en række bordlamper, klyngependler og væglamper.

Dipping, som antyder navnet, referer til fremstillings metode af lampens blæst glasskærm. Glaskuglen dyppes i farverne tre gange og som resultat skabes en gradueret effekt, der betoner belysning med en helt speciel karakter. Kombineret med en top i polycarbonat udstråler pendellyset en stilfuld elegance, dekorativ magi og behageligt lys.

Marset Dipping Light Portable kommer i fem flotte farvenuancer, der kan vælges mellem hvid, blå, grøn, amber og pink. Hver lampe af de fem farvekombinationer giver forskellige lyseffekter, ligeledes vælg dit ønskede lysspil.

Marset Dipping Light Pendel kommer yderligere i tre modelstørrelser – Dipping Light 13, Dipping Light 20 og Dipping Light 30.

Dipping Light 13 - indbygget LED 6W 2700K 203 lumen.

Dipping Light 20 – indbygget LED 6W 2700K 231 lumen.

Dipping Light 30 – indbygget LED 11,5W 2700K 380 lumen.

Leveres med  sort ledning og loftroset.

Designet af Jordi Canudas

Spænding: 230V
Fatning: LED MODUL
Max. wattage: 11,5W, 6W
Farvetemperatur: 2700K
Farvegengivelse: CRI 90
Materiale: Glas/Polycarbonat
Størrelse: Ø30cm, Ø13cm, Ø20cm
Ledningslængde: 200cm
IP: IP20
Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.