Marset Chispa Batterilampe

Lampefarve: Grøn

1.325,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Marset Chispa Batterilampe"

Marset Chispa Batterilampe er designet til at belyse ethvert rum og fremstillet efter IP44 kan anvendes både indendørs og udendørs.

Inspireret af garagebelysning og campingturisme har designer skabt et yderst cool og bredt anvendeligt portable lys. Chispa medbringer en god stemning for bilister og kan være en nyttig kompagnon for nytidens køretøj med sin elektromobilitet. Lampens fantastiske design, som er skabt på baggrund af nytænkning, funktionalitet og kvalitet, giver uanet frihed til at tage Chispa med, over alt du ønsker.

Batterilampen er udført i farvet polycarbonat i kombination med afskærmning i opal polyethylen og disse materialer skaber den lette vægt for at hænge lampen op på den tilhørende sorte snor med en hængekrog i metal. Vandtæt kontakt beskyttes af elementer, der er udført af gummi.

Indbygget Led modul med en lysdæmpning funktion giver mulighed for at indstille lysintensitet i 3 niveauer.

Lyset er LED 3,5W 2700K 110 lumen.

Oplades via et USB-C stik og på en fuld opladning ca.10 timer kan lampen lyse 28 timer ved lav styrke, 14 timer ved mindste styrke og 7 timer på fuld styrke.

Marset Chispa batterilampe er hele 17,8cm høj, 10 cm i skærmdiameter og 6 cm i foddiameter.

Leveres i 4 flotte farver – blå, grøn, orange og sort.

Designet af Joan Gaspar

Lampetype: Batterilampe
Fatning: LED MODUL
Max. wattage: 3,5W
Farvetemperatur: 2700K
Dæmpning: Ja
Farvegengivelse: CRI 90
Materiale: Polycarbonat/Polyethylen
Opladning: via USB-C
Størrelse: Ø6cm-Ø10cm/H:17,8cm
IP: IP44
Ledning med krog: 100cm
USB-kabel: medfølger
Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.