Marset Cala Udendørs Gulvlampe

9.895,00 kr.

Produktinformation "Marset Cala Udendørs Gulvlampe"

Marset Cala Udendørs Gulvlampe vil skabe en varm og behagelig atmosfære i uderummet, kan anvendes på terrasse, altanen eller inde i bolig.

Inspireret af et kunstnerisk staffeli har designer skabt denne flotte dekorative lampe.

Denne runde polyethylen-skærm, som er omsluttet af tekstil med lynlås, slipper lysstråler og giver en varm og diffus belysning. Lampens stel er udført af iroko-træ, der minder om de varme tropiske steder. Leveres med et tilbehør i malet metal 42cm x 39cm.

Marset Cala Udendørs Gulvlampe er hele 140cm høj, Ø53cm x 24cm i skærmdiameter og 42cm i bredde.

Lyskilden er E27 8W LED inkluderet.

Designet af Joan Gaspar

SKAFFEVARE!! Forvent 10-12 dages levering.

Spænding: 230V
Fatning: E27
Farve: Perlemorhvid/Eg
IP: 20
Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.