Marset Bolita Bordlampe

Lampefarve: Hvid

1.597,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Marset Bolita Bordlampe"

Marset Bolita Bordlampe inviterer dig til at røre den for at indstille lysfunktioner. Det unikke design tiltrækker med interaktive funktioner og smukke visuelle effekter.

Lampens lakerede stålbase med en LED komponent, der er placeret centralt, ledsager en let magnetiseret kugle-diffuser i blæst opalglas. Ved bevægelse af glaskuglen fra ide til sider skabes nuancerede lyseffekter, enten dæmpes eller øges lysintensitet. Afbryderen er placeret på en side af stålbasen.

Marset Bolita Bordlampe kommer i to finishfarver – hvid og grafitgrå.

Lyset er 8W LED 2700K 731 lumen.

Designet af KaschKasch

 

Spænding: 230V
Fatning: LED MODUL
Max. wattage: 8W
Farvetemperatur: 2700K
Dæmpning: Ja
Farvegengivelse: CRI 90
Materiale: Glas/Metal
Størrelse: Ø13,5cm-Ø18cm/H:9cm
IP: IP20
Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.