Marset Bohemia Pendellampe

Modelnavn: Bohemia | Modelnavn: Bohemia | Lampefarve: Violet

21.994,00 kr.

Modelnavn
Lampefarve
Produktinformation "Marset Bohemia Pendellampe"

Marset Bohemia Pendellampe er unikt designet pendellys, der fremhæver æstetisk identitet og passer til forskellige indretnings stilarter og projekter.

Ved første øjekast ser Bohemia ud til at være lavet af blæst glas, men dens størrelse gør ikke dette muligt. Designeren Joan Gaspar har overvundet den vanskelige udfordring ved at vælge polycarbonat i stedet for glas. Som resultat er Bohemia blevet til en organisk smuk gennemsigtig skærm med fantastiske lyseffekter.

Lampens silhuet danner to ringformede konturer med indre skygge i hvid og denne kombination skaber utrolig smuk og atmosfærisk belysning.

Marset Bohemia Pendellampe kommer i tre flotte farvenuancer, der kan vælges mellem mørkegrøn, violet og vinrød.

Bohemia er 84cm i skærmdiameter, 41,5cm i højde og leveres med en ledning på 250cm.

Vælg foretrækkende type af lyskilde mellem indbygget LED modul og E27 fatning med LED pære.

E27 LED Globe 20W 2700K 2000 lumen

LED SMD 28,5W 2700K 3048 lumen

Designet af Joan Gaspar

 

 

Spænding: 230V
Fatning: LED MODUL, E27
Max. wattage: 28,5W, 20W
Farvetemperatur: 2700K
Farvegengivelse: CRI 90
Materiale: Polycarbonat
Størrelse: Ø84cm/H:41,5cm
Ledningslængde: 250cm
IP: IP20
Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.