Marset Bicoca Bordlampe

Lampefarve: Hvid

1.496,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Marset Bicoca Bordlampe"

Marset Bicoca Bordlampe er en kompakt transportabel batteridrevet lampe, der giver et hyggeligt og stemningsfuldt lys. Skabt med optimismen om at lysne hverdage og ledsage gode øjeblikke med stemning og indbydende atmosfære i boligrummet.

Den bevægelige skærm kan vippes, ligeledes kan du få et retningsbestemt lys. Indbygget LED modul med en lysdæmpning funktion giver mulighed for at indstille lysintensitet i 3 niveauer.

Oplades via et USB-stik og på en fuld opladning kan den bordlampen lyse 20 timer ved lav styrke, 10 timer ved mindste styrke og 5 timer på fuld styrke.

Marset Bicoca Bordlampe er fremstillet af polycarbonat og kommer i seks friske farver. Vælg din favorit mellem hvid, antracit, blå, gul, lyserød eller vinrød.

Bicoca er hele 22,5cm høj, 14cm i skærmdiameter og 6,4cm i foddiameter.

Lyset er LED 5W 2700K 241 lumen.

Der kan tilkøbes et stofarmlæn med en tilhørende metalplade, hvorpå Bicoco klikkes fast via en kraftig magnet, således står lampen stabilt f.eks. på lænestolen eller sofaen.

Designet af Christophe Mathieu

Lampetype: Batterilampe
Fatning: LED MODUL
Max. wattage: 5W
Farvetemperatur: 2700K
Dæmpning: Ja
Materiale: Polycarbonat
Opladning: via USB
Størrelse: Ø14cm/H:22,5cm
USB-kabel: Medfølger
Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.