Marset Aura Væglampe

Modelnavn: Aura Plus | Modelnavn: Aura Plus | Lampefarve: Opal

3.396,00 kr.

Modelnavn
Lampefarve
Produktinformation "Marset Aura Væglampe"

Marset Aura Væglampe er inspireret af traditionelle glaskarafler, som har været en velkendt husholdningsgenstand i mange år. Dette dekorative væglys i moderne design giver et fantastisk lys, når lampen er tændt. Ligeledes skiller sig smukt ud, når lampen er slukket.

Aura er fremstillet i materiale komposition af polycarbonat struktur, lakeret aluminium og blæst glas. Denne kombination fusioner med indbygget LED og tilsammen skabes et fantastisk udtryk, der dekorerer interiørrummet med stemningsfuld belysning.

Væglampen passer perfekt til vægmontering ved enten i entreen, i gangen eller i stuen.

Marset Aura Væglampe fås i to modelstørrelser og fire flotte farvenuancer, der kan vælges mellem opal, kobber, transparent og røget.

Aura måler 17,9cm i skærmdiameter og 9,6cm i højde.

Aura Plus måler 25,3cm i skærmdiameter og 9,6cm i højde.

Lyset er dæmpbart LED 9,3W 2700K 830 lumen.

Designet af Joan Gaspar

Spænding: 230V
Modelnavn: Aura
Fatning: LED MODUL
Max. wattage: 9,3W
Farvetemperatur: 2700K
Dæmpning: Ja
Materiale: Glas/Polycarbonat
Størrelse: Ø17,9cm/H:9,6cm, Ø25,3cm/9,6cm
Lampefarve: Transparent
IP: IP20
Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.