Luminiz Mathilde Væglampe

Farve: Kobber

1.636,00 kr.

Farve
Produktinformation "Luminiz Mathilde Væglampe"

Luminiz Mathilde Væglampe kommer  i elegant og stilfuldt design til både indendørs- og udendørs brug.

Lampen er udformet i rustfri stål, som forbliver pænt eller kobber, der patinerer smukt med tiden.

Lampens diskrete design gør den til en smuk skulptur samtidig med, at den afgiver et afdæmpet og behageligt indirekte lys, som passer ind i ethvert miljø.

Luminiz Mathilda Væglampe har 20,4 cm i diameter og 5,3 cm i højde.

Leveres enkeltvis og LED pære 3,6W 2700K medfølger.

Spænding: 230V/12V
Max. wattage: 3,6W
Lyskilde: LED medfølger
Farvetemperatur: 2700K
Materiale: Metal
Størrelse: Ø20,4cm/H:5,3cm
Luminiz

Danske Luminiz producerer eksklusive lamper til udendørs brug designet af den danske designer Jørgen Hørup Henriksen. Lamperne fås i forskellige varianter, som kan hænge, stå på terrassen eller sættes i jorden med de medfølgende jordspyd. Jørgen Hørup Henriksen er idemanden/designeren bag alle firmaets lamper. Han har blandt andet vundet Formlands Designpris, som tildeles for unikt design med nyskabende og funktionelle kvaliteter

Ikke kun udendørslamper

Virksomheden har i flere år været kendt for sine kvalitetslamper med unikt spydkoncept til udendørs brug. Flere beskriver særligt havelamperne fra Luminiz som kunststykker, der løfter enhver have. I deres nye Mathilde-serie indgår også en lampe til indendørs brug. Mathilde-lampen emmer af den samme tidløse ånd, som de øvrige produkter i virksomhedens sortiment. Mathilde-lampen er udformet i rustfri stål, som forbliver pænt, eller kobber der patinerer smukt med tiden.

Alt produceres i Danmark

Tidligere blev lamperne produceret i udlandet, men Luminiz laver nu alting selv, og skal de have hjælp udefra, så kommer det fra lokalområdet i Stevns. Dette for at sikre den højeste kvalitet.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.