Luceplan Hope 8a væglampe

6.895,00 kr.

Produktinformation "Luceplan Hope 8a væglampe"

Denne flotte Luceplan Hope 8a væglampe er designet i 2009 af Francisco Pza og Paolo Rizatto. Utrolig let og nem at samle og installere. Luceplan Hope 8a loftlampe repræsenterer magien af en traditionel lampe med sofistikeret teknologi og moderne materialer. Med en række tynde Fresnel linser med trykte mikroprismer på polycarbonat film opnås en effekt lignende glas, stråler lyset ud i en behagelig glitterende og festagtig atmosfære som skinner som en diamant.

Dybde: 45,6cm

Højde: 61cm

Ø 61cm

Leveres inkl. E27 LED lyskilde

Se også andre lækre Luceplan lamper

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 105W
IP: 20
Luceplan

Light is life, and good lighting is a necessity. Sådan lyder ordene fra italienske Luceplan, som siden virksomheden blev grundlagt i 1978, har designet og produceret moderne lamper, der oser af eksklusivitet og samtidig er energibesparende og venlige mod miljøet.

Tilpasset moderne arkitektur

Arkitekterne Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi står bag Luceplans lamper, der tager afsæt i treklangen erfaring, forskning og innovation og som er nøje tilpasset moderne arkitektur. Stilen er let og enkel med et moderne snit og et særdeles funktionelt lys.

Kvalitet, eksklusivitet og bæredygtighed

Luceplan har i hele produktionsprocessen miljøet og detaljen for øje. Luceplan er blandt andet kendt for den smukke Hope pendel, som er en nyfortolkning af den gammeldags krystal-lysekrone. Hos Elministeren kan du købe bordlamper, gulvlamper, pendler og væglamper. Fælles for lamperne er, at de er skabt på baggrund af et ønske om at udvikle innovative, funktionelle og kreative løsninger, hvor bæredygtighed og sans for detaljer er forudsætningen for et fuldendt design.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.