Loom Design Saga Væglampe

Lampefarve: Sort

1.299,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Loom Design Saga Væglampe"

Loom Design Saga Væglampe imponerer med sit elegante design, der er inspireret af smykkedesign.

Denne syntese af elegance og æstetik skaber en fantastisk lyskilde, der passer fremragende til moderne rum og miljøer – såvel i privat som i kommercielle omgivelser.

Takket være energibesparende LED- teknologi samt effektive krystalglaslinser skaber godt blændfrit lys og et flot lysspil på væggen.

Lyset er 2700K med en lumenpakke på 1250 lumen.

Saga er fremstillet efter IP65 klassifikation, der giver denne udvidede muligheder for anvendelse. Derfor passer væglampen godt til eksempelvis i badeværelset eller kælderrum og på terrassen eller husets facade.

Loom Design Saga væglampe kommer i to udgaver af finishfarver. Vælg mellem den elegante hvid eller sort, som er eksklusiv i sin fremtoning.

Spænding: 230V
Fatning: LED MODUL
Max. wattage: 12,5W
Farvetemperatur: 2700K
Lumen: 1250 lm
Farvegengivelse: CRI 90
Materiale: Metal/Glas
Spredning: 2x80⁰
Størrelse (BxHxD): 10,5cmx12cmx12cm
IP: IP65
Loom

LOOM Design er det danske brand indenfor moderne og stilfuld belysning til kvalitetsbevidste kunder. Med fokus på at skabe belysningsløsninger, der imødekommer moderne ønsker og behov, leveres designerlamper, der forener DESIGN, KVALITET og FUNKTIONALITET på imponerende vis.

Både indendørs- og udendørs belysning

Loom Desig producerer belysning i eksklusiv, skandinavisk stil med fokus på moderne behov hos både private og kommercielle kunder.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.