Kooduu Lite-Up Play Mini 2.0 JBL Sound

Farve: Oceanblå

1.728,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Farve
Produktinformation "Kooduu Lite-Up Play Mini 2.0 JBL Sound "

Kooduu Lite-Up Play Mini 2.0 JBL Sound er en kompakt stemningsbelysning med enestående JBL-lydkvalitet. Denne skandinaviske æstetik kan du tage med over alt, da lampen kan anvendes både indendørs og udendørs.

Størrelsen er 21 cm i højde og 29 cm i bredde.

Indbygget LED lyskilde (2700K) udsender et behageligt og varmt lys, mens du kan nyde din yndlingsmusik med lyd i høj kvalitet.

Ønsker du endnu bedre lydoplevelse, kan du skabe stereolyd ved at forbinde en anden lampe.

Lite-up Play er en batteridreven lampe, der genoplades via USB-A og kan holde op til 10 lyd- timer og 18 lys-timer på en opladning.

Lite-up Play LED-lampe er fremstillet af plast (PE), elementer i messing, soft-touch silikone gummikant og træhåndtag.

Kooduu Lite-up Play Mini 2.0 JBL Sound kommer i 4 farver: Jord, Petroleum, Sand eller Oceanblå.

Max. wattage: 1,5W
Farvetemperatur: 2700K
Dæmpning: Ja
Størrelse ( B x H ): B:21cm/H:29cm
Materiale: Plast/Træ/Gummi
Opladning: 4 timer via USB-A
Farve: Jord, Petroleum, Sand, Oceanblå
Teknologi: Bluetooth 5.3
Kooduu

Kooduu blev grundlagt i 2017 og har hollandske og danske rødder. Konceptet af denne unge og succesfulde virksomhed er bygget på samvær, lykke, positiv atmosfære, hygge, innovation og smil på menneskets ansigter. 

For at bringe mennesker sammen har Kooduu´s produkter til formål at opnå en fælles følelse af ”HYGGE”, der er et begreb for dansk fænomen, som afspejler tilfredshed og nydelse af livet via at skabe en helt speciel atmosfære. 

Alle produkter ledsager os perfekt til enhver social begivenhed om det er en indendørs og udendørs, såsom en sommergrill, picnic eller en romantisk aften på sofaen. 

Dansk design af Eskild Hansen
Kooduus produkter er designet af Eskild Hansen studio. Eskild og hans hold skaber prisvindende produkter i de bedste traditioner indenfor skandinavisk design. Her møder vi en fantastisk kombination af en høj følsomhed over for smukke detaljer, enkelthed og funktionalitet.
Eskild tror på dyb baggrundsforskning, flere runder med designkoncepter og når det er relevant, interagerer med brugerne for feedback.

Oplev flere facetter af form og æstetik, moderne teknologier og høj kvalitet, stemning og socialsamvær med at bruge Kooduus designkoncept i jeres bolig med forskellige kollektioner.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.