Halo Design Stockholm Bordlampe

Farve: Marble-grå

919,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Farve
Produktinformation "Halo Design Stockholm Bordlampe"

Halo Design Stockholm Bordlampe er en smuk batterilampe fra den æstetiske tiltalende lampekollektion, der yderligere omfatter pendellys. Den klassiske kugleformet geometri er udført i opalglas med marmordekoreret mønstre og kombinationen med elementer i messing fremhæver lampens elegance.

Halo Design Stockholm Bordlampe kommer i 3 farvetoner – marble brun, marble grøn eller marble grå.

Kompakt i sin størrelse Ø15cm/H:19cm er velegnet at finde sin plads i overalt f.eks. på vindueskarm eller kommode, hylde eller natbord. Fremstillet efter IP54 klassifikation kan tages ud på altanen, terrassen og i haven.

Lyset er indbygget 2,5W LED og har en tilstrækkelig batterikapacitet, der holder i 9 timer på fuld opladning.

Designet af Michael Waltersdorff & Emanuele Patton

Se relaterede Lamper fra den samme designserie her 

Type: Batterilampe
Fatning: LED Modul
Max. wattage: 2,5W
Batteri: 3000mAh (9 timer)
Dæmpning: Ja
Materiale: Glas/Messing
Størrelse: Ø15cm/H:19cm
Farve: Marble-grøn, Marble-brun, Marble-grå
IP: IP54
Halo Design

Let’s turn the light on, lyder det fra Halo Design, som er funktionel belysning funderet på over 25 års erfaring. Siden 1994 har Halo Design med Michael Waltersdorff i spidsen skabt smukke designerlamper i dansk design og kvalitet. Afsættet var dengang og nu at skabe lys baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger.

Teknologi, viden og æstetik

Michael Waltersdorff arbejder konsekvent ud fra treklangen teknologi, viden og æstetik. Det betyder, at alle Halo-lamper har et enkelt og elegant design baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger. Halo Design står blandt andet bag Drops Pendel, som vi forhandler her på siden. Det er en populær lampe, som har fundet indpas i mange skandinaviske hjem.

Det personlige touch

Halo-lamperne leger med lys, materialer og alternative måder at udtrykke dem på. Samtidig har du som forbruger mulighed for at være medbestemmende på de fleste af lamperne i forhold til fx pærer. Det betyder, at du kan skabe din unikke lampe ud fra den stemning og det æstetiske udtryk, som du ønsker og har behov for.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.