Halo Design Northern Bordlampe

Modelnavn: New-Northern | Farve: Opalic- Matsort

699,00 kr.

Modelnavn
Farve
Produktinformation "Halo Design Northern Bordlampe"

Halo Design Northern Bordlampe er ikke blot et bordlys, men det er også kan konverteres til et have spyd. Tryk ned i plænen, havebedet eller andre steder i udendørs arealer.

Udført i robuste materialer såsom ABS-plast, metal og træ, der fremstillet efter IP44 klassifikation.

Lyset er indbygget LED og kan dæmpes med 3- trins option.

Halo Design Northern Bordlampe fås I to modeller, der kan yderligere vælges mellem Northern i træ eller New-Northern i metal.

Northern er hele 30 cm høj, 17 cm i skærmdiameter og kan udvides til 90 cm i højde som en spydversion.

Lyset er 2W LED 3000K-1800K. Genopladelig, med driver og lyser op til 10 timer på batteriet.

New-Northern er hele 29 cm høj, 15 cm i skærmdiameter og kommer i tre flotte finish – matsort, antik messing og antikt kobber.

Lyset er 2 W LED. Genopladelig og lyser op til 8- 16 timer på batteriet.

Ligesom nordlys naturfænomen på den nordiske nattehimmel kan du med samme ånd nyder med Northern designkollektion de sommeraftener i kreds med familie og venner.

Spænding: 230V
Fatning: LED MODUL
Max. wattage: 2W
Farvetemperatur: 3000K-1800K DTW
Dæmpning: Ja
Materiale: Plast/Aluminium, Plast/Metal/Træ
Størrelse: Ø17cm/H:30cm-90cm, Ø15cm/H:29cm
IP: IP44
Halo Design

Let’s turn the light on, lyder det fra Halo Design, som er funktionel belysning funderet på over 25 års erfaring. Siden 1994 har Halo Design med Michael Waltersdorff i spidsen skabt smukke designerlamper i dansk design og kvalitet. Afsættet var dengang og nu at skabe lys baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger.

Teknologi, viden og æstetik

Michael Waltersdorff arbejder konsekvent ud fra treklangen teknologi, viden og æstetik. Det betyder, at alle Halo-lamper har et enkelt og elegant design baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger. Halo Design står blandt andet bag Drops Pendel, som vi forhandler her på siden. Det er en populær lampe, som har fundet indpas i mange skandinaviske hjem.

Det personlige touch

Halo-lamperne leger med lys, materialer og alternative måder at udtrykke dem på. Samtidig har du som forbruger mulighed for at være medbestemmende på de fleste af lamperne i forhold til fx pærer. Det betyder, at du kan skabe din unikke lampe ud fra den stemning og det æstetiske udtryk, som du ønsker og har behov for.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.