Halo Design Frame Loftlampe

Modelnavn: Frame 24 Lampefarve: Sort | Modelnavn: Frame 24

1.529,00 kr.

Modelnavn
Lampefarve
Produktinformation "Halo Design Frame Loftlampe"

Halo Design Frame Loftlampe er en ultramoderne loftsbelysning, der med sit kompakte formsprog fremhæver enkelhed og æstetik.

Lampen er udført i forskellige materialer af høj kvalitet, der flyder sammen og skaber en smuk visuel effekt især, når Frame tændes. Dens inderskærm i stof, messing detaljer og sideperforering skaber den passende fremtoning og yderst effektivt lys, der tager sig ud i alle moderne indretninger.

Halo Design Frame loftlampe fås i to størrelsesudgaver og to farvevariationer.

Frame 24 – 24cm i diameter, 6cm i højde og med 3x G9 lyskilder.

Frame 43 – 43cm i diameter, 6cm i højde og med 5x G9 lyskilder.

Velegnet til energibesparende eller LED lyskilder.

Designet af Michael Waltersdorff & Emanuele Patton

Spænding: 230V
Fatning: G9
Max. wattage: 10W
Størrelse: Ø24cm/H: 6cm, Ø43cm/H:6cm
IP: IP20
Halo Design

Let’s turn the light on, lyder det fra Halo Design, som er funktionel belysning funderet på over 25 års erfaring. Siden 1994 har Halo Design med Michael Waltersdorff i spidsen skabt smukke designerlamper i dansk design og kvalitet. Afsættet var dengang og nu at skabe lys baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger.

Teknologi, viden og æstetik

Michael Waltersdorff arbejder konsekvent ud fra treklangen teknologi, viden og æstetik. Det betyder, at alle Halo-lamper har et enkelt og elegant design baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger. Halo Design står blandt andet bag Drops Pendel, som vi forhandler her på siden. Det er en populær lampe, som har fundet indpas i mange skandinaviske hjem.

Det personlige touch

Halo-lamperne leger med lys, materialer og alternative måder at udtrykke dem på. Samtidig har du som forbruger mulighed for at være medbestemmende på de fleste af lamperne i forhold til fx pærer. Det betyder, at du kan skabe din unikke lampe ud fra den stemning og det æstetiske udtryk, som du ønsker og har behov for.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.