Frandsen Ball Track Pendel

Lampefarve: Kobber

2.975,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation " Frandsen Ball Track Pendel"

Frandsen Ball Track Pendel er en stilfuld løsning til enhver boliginteriør. Tre Ball pendler er samlet på en skinne, der kan monteres direkte på loftet. Pendlerne leder lyset nedad og hermed tilføjes en behagelig atmosfære og en varm charme for eksempel over et spisebord, en køkkenø eller et skrivebord.

Frandsen Ball Track Pendel fås i to sofistikerede farvevariationer  - i krom eller kobber. Vælg din favorit, der matcher din smag.

Ball Track måler 18cm I skærmdiameter, 100cm i bredde og 169cm i højde, som kan justeres efter behov.

Pendlen benytter 3x E27 fatning, hvilket gør det nemt at finde en energibesparende eller LED lyskilde.

 Designet af Benny Frandsen i 1958

Se relaterede lamper i samme designkollektion her 

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 40W
Lyskilde: Medfølger ikke
Materiale: Metal
Ledningslængde: 3x150cm
Størrelse: 3xØ18cm/ B:100cm/H:169cm
IP: IP20
Frandsen Group

Frandsen har skabt og markedsført et bredt sortiment af designlamper siden 1968. Mange af Frandsens lamper er blevet nutidige klassikere, og firmaet fortsætter sin innovative tilgang til lys og indretning med to årlige kollektioner.

Siden starten har Frandsen fortolket det bedste af skandinavisk lysdesign og æstetik. Virksomheden designer og producerer selv sine lamper for at sikre den optimale kvalitet. Lamperne fremstilles i de bedste materialer ud fra filosofien, at godt design fortjener at leve længe.
Med over 50 års erfaring formår fabrikken at virkeliggøre designernes visioner i form af funktionelle og smukke lamper. Frandsen producerer lamper til den kræsne forbruger, der gerne vil gå et ekstra skridt i sin boligindretning.
Frandsen lægger vægt på at fremstille lamper i smukke og gedigne materialer, som signalerer kvalitet og god smag. Lamperne og belysningen er nemlig en vigtig del af det signal, et hjem sender til sine gæster.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.