Frandsen Ball Pendellampe

Modelnavn: Ball Ø19 Modelnavn: Ball Ø19

965,00 kr.

Modelnavn
Produktinformation "Frandsen Ball Pendellampe"

Frandsen Ball Pendellampe med håndtag er oprindeligt designet af Benny Frandsen i 1972 og genlanceret i 2014. Med sin spændende designhistorie og popularitet har Ball- designkollektion fået sin plads blandt de andre moderne klassikere.

Pendellampen kommer med en sort stofledning og et dekorativt håndtag, der gør det nemt at justere lyset i den ønskede retning. Blot ved at vippe kugleskærm kan du et behageligt og varmt lys til at belyse arbejdszoner eller læsepladser i hjemmet.

Frandsen Ball Pendellampe er fremstillet i metal, der er lakeret i matsort med indre finish i hvid.

Vælg mellem to udgaver, der varierer i størrelse – Ball 19 og Ball 25.

Ball 19 er hele 24 cm høj, 19 cm i skærmdiameter og leveres med en ledning på 200 cm.

Ball 25 er hele 28 cm høj, 25 cm i skærmdiameter og leveres med en ledning på 300 cm.

Ball benytter E27 fatning, hvilket gør det nemt at finde en energibesparende eller LED lyskilde.

Designet af Beny Frandsen i 1972

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 40W
Lyskilde: Medfølger ikke
Materiale: Metal
Ledningslængde: 300cm, 200cm
Størrelse: Ø25cm/H:28cm, Ø19cm/H:24cm
Lampefarve: Sort
IP: IP20
Frandsen Group

Frandsen har skabt og markedsført et bredt sortiment af designlamper siden 1968. Mange af Frandsens lamper er blevet nutidige klassikere, og firmaet fortsætter sin innovative tilgang til lys og indretning med to årlige kollektioner.

Siden starten har Frandsen fortolket det bedste af skandinavisk lysdesign og æstetik. Virksomheden designer og producerer selv sine lamper for at sikre den optimale kvalitet. Lamperne fremstilles i de bedste materialer ud fra filosofien, at godt design fortjener at leve længe.
Med over 50 års erfaring formår fabrikken at virkeliggøre designernes visioner i form af funktionelle og smukke lamper. Frandsen producerer lamper til den kræsne forbruger, der gerne vil gå et ekstra skridt i sin boligindretning.
Frandsen lægger vægt på at fremstille lamper i smukke og gedigne materialer, som signalerer kvalitet og god smag. Lamperne og belysningen er nemlig en vigtig del af det signal, et hjem sender til sine gæster.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.