Frandsen Ball Mini Pendel

Farve: Valnød

995,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Farve
Produktinformation "Frandsen Ball Mini Pendel"

Frandsen Ball Mini Pendel er den seneste inkarnation af ikonisk designmesterværk. Den nye udgave er udført i træfinish, som er fremstillet af 100% FSC- certificeret valnød og eg. Den varme æstetik af naturtræ med fremtoning af elegante træårer tilfører en hyggelig atmosfære, velsmagende stil og blød lyseffekt. Velegnet til at hænges alene, en række eller gruppering i forskellige høder.

Pendlen benytter G9 fatning, der gør nemt at finde en energibesparende eller LED-lyskilde.

 Frandsen Ball Mini Pendel har 12 cm i diameter, 10 cm i højde og leveres med en sort stofledning på 300 cm.

 Designet af Benny Frandsen

Spænding: 230V
Fatning: G9
Max. wattage: 30W
Lyskilde: Medfølger ikke
Materiale: Træ
Ledningslængde: 300cm
Størrelse: Ø12cm/H:10cm
Farve: Valnød, Eg
IP: IP20
Frandsen Group

Frandsen har skabt og markedsført et bredt sortiment af designlamper siden 1968. Mange af Frandsens lamper er blevet nutidige klassikere, og firmaet fortsætter sin innovative tilgang til lys og indretning med to årlige kollektioner.

Siden starten har Frandsen fortolket det bedste af skandinavisk lysdesign og æstetik. Virksomheden designer og producerer selv sine lamper for at sikre den optimale kvalitet. Lamperne fremstilles i de bedste materialer ud fra filosofien, at godt design fortjener at leve længe.
Med over 50 års erfaring formår fabrikken at virkeliggøre designernes visioner i form af funktionelle og smukke lamper. Frandsen producerer lamper til den kræsne forbruger, der gerne vil gå et ekstra skridt i sin boligindretning.
Frandsen lægger vægt på at fremstille lamper i smukke og gedigne materialer, som signalerer kvalitet og god smag. Lamperne og belysningen er nemlig en vigtig del af det signal, et hjem sender til sine gæster.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.