Frandsen Ball Double Gulvlampe

2.875,00 kr.

Produktinformation "Frandsen Ball Double Gulvlampe"

Frandsen Ball Double Gulvlampe passer ideel som læselampe ved siden af en sofa eller lænestol.

Lampen har to drejelige skærme, der kan vinkler lysstråler i ønskede retninger. Dertil løsnes skruerne for at justere højden på de to skærme.

Gulvlampen er hele 149cm høj, 2x Ø18cm i skærm, 24cm i foddiameter og leveres med ledning på 280cm.

Ball Double benytter 2x E27 fatning, hvilket gør det nemt at finde en energibesparende eller LED lyskilde.

Frandsen Ball Double Gulvlampe indgår i den ikoniske danske designkollektion, der beviser æstetik, kvalitet og funktionelt lys siden 1968.

Designet af Beny Frandsen

 

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max Wattage per lyskilde: 40W
Lyskilde: 2x E27 medfølger ikke
Materiale: Metal
Størrelse: Ø18cm-Ø24cm/H:149cm/ D:45cm
Lampefarve: Sort
IP: IP20
Frandsen Group

Frandsen har skabt og markedsført et bredt sortiment af designlamper siden 1968. Mange af Frandsens lamper er blevet nutidige klassikere, og firmaet fortsætter sin innovative tilgang til lys og indretning med to årlige kollektioner.

Siden starten har Frandsen fortolket det bedste af skandinavisk lysdesign og æstetik. Virksomheden designer og producerer selv sine lamper for at sikre den optimale kvalitet. Lamperne fremstilles i de bedste materialer ud fra filosofien, at godt design fortjener at leve længe.
Med over 50 års erfaring formår fabrikken at virkeliggøre designernes visioner i form af funktionelle og smukke lamper. Frandsen producerer lamper til den kræsne forbruger, der gerne vil gå et ekstra skridt i sin boligindretning.
Frandsen lægger vægt på at fremstille lamper i smukke og gedigne materialer, som signalerer kvalitet og god smag. Lamperne og belysningen er nemlig en vigtig del af det signal, et hjem sender til sine gæster.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.