Flos Tatou F gulvlampe

Farve: Okker

7.595,00 kr.

Farve
Produktinformation "Flos Tatou F gulvlampe"

Flos Tatou F gulvlampe er designet af Patricia Urquiola for Flos.

Denne Flos lampe er en gulvlampe som giver et diffuseret lys. Ekstern diffuser i polycarbonat. Intern diffuser i trykt opal polycarbonat. Arm og fod i malet stål samt ledning 1,7mtr med stikprop

Ø 500mm skærm

H: 319mm skærm

Ø 400mm fod

H: 1,8mtr total

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 21W
Farvetemperatur: 3000K
Lumen: 2452
Vægt: 16.40kg
FLOS

Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.