Faro Confetti Loft-væglampe

Modelnavn: Confetti Ø30/H7 | Farve: Marmoreal

931,00 kr.

Modelnavn
Farve
Produktinformation "Faro Confetti Loft-væglampe"

Faro Confetti Loft-væglampe imponer med sit miljøbevidste design, der vil bringer en sund miljøprofil til jeres bolig.   Gennem anvendelse af renere teknologier har designer skabt en løsning til moderne og engageret interiørbelysning.

Lampens skærm er udført i plastikmateriale, der indeholder genanvendt plast fra flaskehætter og dens produktion er lokalbaseret i Valencia.

Den synlige lyskilde i kombinationen med et confetti-mønstret lampeskærm skaber en varm og behagelig lysfordeling i interiørrummet. Vælg din favorit mellem marmoreal og multicolor.

Faro Confetti loft-væglampe kommer yderligere i forskellige modelstørrelser - Confetti Ø30/H7, Confetti Ø30/H14, Confetti Ø45/H7 eller Confetti Ø45/H14.

Modeller er udført i 2 diameterstørrelser, som henholdsvis måler på 30 cm eller 45 cm, og varierer i højden med 7 cm eller 14 cm.

Fleksibilitet i placering gør det mulighed for loftmontering og vægmontering, samtidig passer perfekt til gruppering af flere lamper af samme eller forskellige modelstørrelser. Ligegodt er Confetti  tændt eller slukket skabes et fantastisk udtryk, der dekorerer interiørrummet med stemningsfuld belysning.

Brug E27 fatning til lyskilde med et forbrug på 15W.  Med hensyn til miljø og energibesparelse kan du anvende en LED lyskilde til lampen.

Designet af NUTCREATIVES

Se relaterede Lamper i samme designserie her 

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 15W
Lyskilde: Medfølger ikke
Materiale: Recycled PET/ Aluminium
Størrelse: Ø30cm/H:7cm, Ø45cm/H:14cm
Ledningslængde: 150cm
IP: IP20

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.