Darø Trion 27 P1 Pendel

Farve: Sort

1.299,00 kr.

Farve
Produktinformation "Darø Trion 27 P1 Pendel"

Darø Trion 27 P1 Pendel er designet ud fra originale værdier, hvor dette design så dagens lys første gang i starten af 80´erne. Trion er en moderne lampe, der kan skabe designværdi i indretningen på både kontraktmarkedet og i private hjem.

Trion repræsenterer elegance, design og detaljer på højeste plan.

Darø Trion Pendel måler 27cm i skærmdiameter, 24,5cm i højde.  Leveres med en  sort tekstil ledning på 300cm og baldakin.

Brug E27 fatning til lyskilde. Velegnet til energibesparepærer eller LED lyskilder.

Designet af Thomas Darø

 

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 60W
Materiale: Aluminium
Størrelse: Ø27cm/ H:24,5cm
Ledningslængde: 300cm
IP: IP20
Darø

Den familieejede belysningsvirksomhed Darø er drevet af passion for dansk designtradition. Omdrejningspunktet er højkvalitetsbelysning med et tidløst og ikonisk udtryk. I 1969 præsenterede Kjeld Darø første gang virksomheden, men faktisk trækker den spor helt tilbage til 1948, hvor forældrene Helmuth og Helga Darø indledte familiens interesse for belysning med design og produktion af lampeskærme. Virksomheden har gennem årene har høstet flere internationale priser. 

I dag ejes og drives DARØ af anden generation, som med stor dedikation til lampedesign udvikler simple veje til at skabe liv og glæde gennem belysning. Designfilosofien bygger på den lille detalje, som overrasker med værdiskabende æstetik og funktionalitet. 

DARØ tager belysning til overraskende højder og søger inspiration uventede steder. Nerven i lampeproducenten  er nutidens designere, som skaber originale, unikke løsninger, fordi de forstår at afkode den tid, vi lever i.  Design udspringer af nutiden, men har potentiale til at blive fremtidens klassikere.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.