Darø Paso TRI25 bordlampe

Farve: Blå

1.185,00 kr.

Farve
Produktinformation "Darø Paso TRI25 bordlampe"

Darø Paso TRI25 bordlampe er et nyt element i Darø´s originale Paso-serie. Stilen er holdt i samme simple udtryk, men kombinationen af de små ændringer skaber sammenlagt en helt ny lampe. Inspirationen til Paso TRI kommer fra trekløveret - smukt og ikonisk. Kanterne er nu runde, og det skaber visuelt et blødere udtryk med mere feminine træk. Paso TRI er en unikt designet lampe, hvor der i designprocessen altid har været fokus på kvalitet, udtryk og formsprog. Skærmen fås i flere moderne farver.

230V
Max 60W - E27 sokkel

H: 57cm
B: 25cm
D: 25cm

Leveres inkl. 2 meter sort tekstil ledning og baldakin

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 60W
IP: 20
Darø

Den familieejede belysningsvirksomhed Darø er drevet af passion for dansk designtradition. Omdrejningspunktet er højkvalitetsbelysning med et tidløst og ikonisk udtryk. I 1969 præsenterede Kjeld Darø første gang virksomheden, men faktisk trækker den spor helt tilbage til 1948, hvor forældrene Helmuth og Helga Darø indledte familiens interesse for belysning med design og produktion af lampeskærme. Virksomheden har gennem årene har høstet flere internationale priser. 

I dag ejes og drives DARØ af anden generation, som med stor dedikation til lampedesign udvikler simple veje til at skabe liv og glæde gennem belysning. Designfilosofien bygger på den lille detalje, som overrasker med værdiskabende æstetik og funktionalitet. 

DARØ tager belysning til overraskende højder og søger inspiration uventede steder. Nerven i lampeproducenten  er nutidens designere, som skaber originale, unikke løsninger, fordi de forstår at afkode den tid, vi lever i.  Design udspringer af nutiden, men har potentiale til at blive fremtidens klassikere.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.