Calex XXL Sydney mørk LED

725,00 kr.

Produktinformation "Calex XXL Sydney mørk LED"

Calex XXL Sydney mørk LED har med sin udformning givet lyskilder en ny dimension. Lyskilden kan benyttes med en elegant fatning og så findes "lampen" allerede, enkelt og dekorativt.

H: 44cm

L: 31,0cm

B: 28,5cm

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 8W
Farvegengivelse: 80
Farvetemperatur: 2200K
Lumen: 200
Dæmpning: Ja
Farve: Titanium
Calex

Hollandske Calex blev grundlagt i 1970 af brødrene Van Soelen. Med afsæt i spændende og innovativt design er virksomhedens DNA dekorative lyskilder. Virksomheden producerer alt fra den velkendte glødepæreform til pærer, som udgør en lampe i selv sig.

Smukke LED-varianter

Calex producerer kvalitets el-pærer bl.a. i smukke LED varianter og er leverandør af lyskilder til supermarkeder, varehuse, byggemarkeder, el-installatører og lampebutikker m.m. i hele Skandinavien.

Pæren er lampen i sig selv

Hos Elministeren har vi et nøje udvalgt sortiment af lyskilder inden for glødepærer samt de populære sorte fatnings-sæt. De fleste af pærerne er dæmpbare og du kan derfor bruge dem som hyggebelysning i et hjørne i fx stuen, køkken, kontoret osv. En oplagt løsning til dig, der ønsker at skabe en unik belysning, hvor pæren er lampen i sig selv. Kig blandt andet nærmere på den populære Manhattan-pære, som med sin unikke udformning har givet lyskilder en ny dimension.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.