Calex U-line Bordlampe

Lampefarve: Guld

419,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Calex U-line Bordlampe"

Calex U-line Bordlampe udtrykker sig i rene og simple linjer, der tiltrækker med minimalistiske elegance. Bordlampen kan placeres hvor som helst f.eks. på natbord i soveværelset, ved vindueskarm eller belyser et hyggeligt hjørne i stuen.

Ønsker du at skabe din egen lampe med en helt speciel charme, kan du anvende en dekopære fra forskellige Calex- kollektioner.   Vælg din favorit og denne kombination tilføjer et ekstra dekorativt element og giver et dejligt varmt lys.

Calex U-line Bordlampe måler 15cm i foddiameter, 53cm i højde og leveres med en ledning på 150cm.

Brug E27 fatning til lyskilde, men bemærk, at lyskilden ikke medfølges.

Bordlampen kommer i to finishfarver, der kan vælges mellem sort eller guld.

Bordlampen indgår i en spændende U-line kollektion, der yderligere præsenteres af væg og gulvmodeller.

Se relaterede Calex Dekopære her 

Spænding: 230V
Fatning: E27
Lyskilde: Medfølger ikke
Materiale: Metal
Ledningslængde: 150cm
Størrelse: Ø15cm/H:53cm
Vægt (gram): 1205
Calex

Hollandske Calex blev grundlagt i 1970 af brødrene Van Soelen. Med afsæt i spændende og innovativt design er virksomhedens DNA dekorative lyskilder. Virksomheden producerer alt fra den velkendte glødepæreform til pærer, som udgør en lampe i selv sig.

Smukke LED-varianter

Calex producerer kvalitets el-pærer bl.a. i smukke LED varianter og er leverandør af lyskilder til supermarkeder, varehuse, byggemarkeder, el-installatører og lampebutikker m.m. i hele Skandinavien.

Pæren er lampen i sig selv

Hos Elministeren har vi et nøje udvalgt sortiment af lyskilder inden for glødepærer samt de populære sorte fatnings-sæt. De fleste af pærerne er dæmpbare og du kan derfor bruge dem som hyggebelysning i et hjørne i fx stuen, køkken, kontoret osv. En oplagt løsning til dig, der ønsker at skabe en unik belysning, hvor pæren er lampen i sig selv. Kig blandt andet nærmere på den populære Manhattan-pære, som med sin unikke udformning har givet lyskilder en ny dimension.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.