Belid Vincent Bordlampe

Lampefarve: Sort

1.599,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Belid Vincent Bordlampe"

Belid Vincent Bordlampe er et moderne bordlys, der vil ydermere være et dekorativt element og en stilfuld tilføjelse i boligindretningen.

Designet med smukke detaljer og fremstillet af materialer i høj kvalitet med satinbløde og matte overflader komponerer lampens særlige look, der går i spænd med skandinavisk boligstil.

Belid Vincent Bordlampe giver en behagelig belysning i rigelig mængde, det justerbare lampehoved sender lyset til den ønskede retning.

For at skabe en tråd gennem belysning kan du også kombinere Vincent bordlys med andre lamper fra den samme designserie.

Brug E27 fatning til LED lyskilde.

Producenten anbefaler E27 LED 6W

Spænding: 230V
Fatning: E27
Klasse: Klasse II
Max. wattage: 42W
Lyskilde: Medfølger ikke
Dæmpning: nej
Materiale: Metal
Størrelse: Lampefod:21cm, H:60cm
Ledningslængde: 230cm
IP: IP20
Belid

Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.