Belid Horisont Bordlampe

Størrelse: Ø20cm/H:36,5cm

3.079,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Størrelse
Produktinformation "Belid Horisont Bordlampe "

 Belid Horisont Bordlampe kommer i to størrelsesudgaver – Ø30cm/H:47,5cm og Ø20cm/H:36,5cm. Lampens design er inspireret af både lampeproducents historie og lokationens kystnære beliggenhed. Vandrette linjer hentyder til det åbne havs forbløffende horisont, og tilsammen dannes en helhed.

 Mød den smukke klassiker, men alligevel med moderne tvist. Fremstillet i metal og mundblæst glas, hvor den elegante topdetalje kulminerer den slanke skærm.

Belid Horisont Bordlampe omfatter yderligere pendellys og gulvlys.

Brug G9 fatning til lyskilde med et forbrug på 5W.

Med hensyn til miljø og energibesparelse anbefales anvendelse af tilsvarende LED pære.

Designet af Joakim Fihn

Spænding: 230V
Fatning: G9
Max. wattage: 5W
Lyskilde: Medfølger ikke
Ledningslængde: 200cm
Størrelse: Ø30cm/H:47,5cm, Ø20cm/H:36,5cm
Materiale: Metal/ Glas
Farve: Champagne
IP: IP20
Belid

Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.