Bega 33590 væglampe

Wattage: 13W | Farvetemperatur: 4000K | Farve: Sølv

4.295,00 kr.

Wattage
Farvetemperatur
Farve
Produktinformation "Bega 33590 væglampe"

Bega 33590 væglampe er et elegant LED-armatur med lyset både opad og nedad.

Det facademonterede armatur fås i to størrelser og tre farver, og giver masser af muligheder for en flot lyssætning på facade eller væg.

L: 130 - 190mm

B: 75 - 110mm

D: 100 - 125mm

BEMÆRK!! Dette er en skaffevare, så der må forventes lidt ekstra leveringstid.

Spænding: 230V
Fatning: LED
Wattage: 6,4W, 13W
Farvetemperatur: 3000K, 4000K
Farve: Hvid, Sølv, Grafit
IP: 64
Bega

I 1945 så BEGA dagens lys. Firmaet har nu i 70 år udviklet og produceret højkvalitets armaturer til næsten alle arkitektoniske områder - både udendørs og indendørs. Med deres ikoniske produkter, koncepter og varemærker sætter de et væsentligt aftryk i hele belysningsindustrien.

Design med lys

Teknologi, funktionalitet og design udgør en væsentlig treklang for BEGAs armaturer. Der lægges vægt på, at produkterne har en lang levetid og et æstetisk udtryk, som efter flere års brug ikke opleves outdatet. Virksomheden har derfor et stort engagement i at være med til at udvikle LED-teknologien. Målet er, at der hele tiden skabes nye muligheder for design med lys som en del af en arkitektonisk helhed.

Overstiger alle krav

I mere end 40 år har BEGA fokuseret på belysning i jorden og er velbevandret i de ekstreme krav, som stilles til udendørs belysning i forhold til at kunne klare alt fra jord, sand og snavs til barskt vejr og store temperatursvingninger. Det betyder, at virksomheden blandt andet foretrækker holdbare materialer som glas, silikone og aluminium til deres produkter.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.