Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Luminiz havelampe sæt Sanina

Til forrige side
Type: HavelamperProducent: Luminiz
2.995,00 kr
2.995,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Luminiz havelampe sæt Sanina er en dansk produceret eksklusiv halogenlampe specielt til udendørs brug. Lampen er forsynet med et jordspyd, som både gør den nem at placere og nem at flytte. Designet med dobbelt refleksion sikrer både stor spredning af lyset og optimalt lysudbytte, samtidig med at lampen med sin elegante udformning er med til at give haven karakter.

Lampen leveres i sæt med 3 lamper monteret med vandtæt udendørs transformator og  15 m vejrbestandigt kabel. Længden er 3m kabel mellem lamper + 9 m tilledning. Kablet kan ligge på jorden og kræver ikke nedgravning.

Ø 200mm

H: 780mm over jord

L: 160mmspyd

Produktspecifikationer
Farve

,

Om producenten
Danske Luminiz producerer eksklusive lamper til udendørs brug designet af den danske designer Jørgen Hørup Henriksen. Lamperne fås i forskellige varianter, som kan hænge, stå på terrassen eller sættes i jorden med de medfølgende jordspyd. Jørgen Hørup Henriksen er idemanden/designeren bag alle firmaets lamper. Han har blandt andet vundet Formlands Designpris, som tildeles for unikt design med nyskabende og funktionelle kvaliteter

Ikke kun udendørslamper

Virksomheden har i flere år været kendt for sine kvalitetslamper med unikt spydkoncept til udendørs brug. Flere beskriver særligt havelamperne fra Luminiz som kunststykker, der løfter enhver have. I deres nye Mathilde-serie indgår også en lampe til indendørs brug. Mathilde-lampen emmer af den samme tidløse ånd, som de øvrige produkter i virksomhedens sortiment. Mathilde-lampen er udformet i rustfri stål, som forbliver pænt, eller kobber der patinerer smukt med tiden.

Alt produceres i Danmark

Tidligere blev lamperne produceret i udlandet, men Luminiz laver nu alting selv, og skal de have hjælp udefra, så kommer det fra lokalområdet i Stevns. Dette for at sikre den højeste kvalitet.

Læs mere