Slamp Dome L pendel

Farve: Blå

9.200,00 kr.

Farve
Produktinformation "Slamp Dome L pendel"

Slamp Dome L pendel er skabt ud fra forbindelsen mellem romersk pynt og Medusa som har skabt arkitektoniske kupler, hvor mosaik stråler og giver liv i billedet.

Mønstret fremkommer fra flere lag som dækker den indbyggede LED lyskilde som reflekterer gennem lagene og giver et flot lysspil via de farvede og transparente stykker.

230V/24V indbygget driver som er dæmpbar med PWM, 0-10V eller potentiometer
55W
2700 Kelvin
4000 lumen
CRI>90

Ø75cm
H:40cm skærm
H:140cm ophæng

Se også SLAMP Dome pendel her

Spænding: 230V
Fatning: LED
Farvegengivelse: 90
Farvetemperatur: 2700K
Lumen: 4000
Dæmpning: Ja
SLAMP:

Det italienske brand, Slamp, har været frontløber siden 1994, når det gælder originalt og innovativt lampedesign. Hver enkelt lampe er håndlavet i samarbejde med internationale arkitekter og designere.

Lamperne fremstilles på værkstedet i Rom, hvor der især arbejdes i et særligt polymer-materiale, der er særdeles robust og alligevel kan formes til de mest fantastiske og skulpturelle lamper. Lige som i et haute couture modehus gennemgår hver eneste Slamp-lampe en præcis og nærmest rituel transformation fra råmateriale til færdig form.

Slamp arbejder bl.a. sammen med kendte arkitekter og designere som Zaha Hadid, Daniel Liebeskind, Alessandro Mendini og Riccardo Dalisi.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.