Jonathan Adler Arcade bordlampe

8.850,00 kr.

Produktinformation "Jonathan Adler Arcade bordlampe"

Jonathan Adler Arcade bordlampe er inspireret af Colosseums historiske buer og genfortolker et ikonisk arkitektonisk motiv i stemningsfulde kurver og farver.

Vores Arcade bordlampe i poleret porcelæn er en grafisk, guld-accenteret tilføjelse til enhver bordplade, og den store skala og klassiske minimalistiske form af vores Arcade Carnaby store skala og klassiske minimalistiske form ser godt ud på en fyrs skrivebord eller storslået på en elegant indgangskonsol.

H: 66cm

Ø: 41cm

Leveres med ledning

Leveres ekskl. lyskilde

Se også Jonathan Adler Carnaby bordlampe her

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 150W
Størrelse: Ø41cm
Højde: 66cm
Jonathan Adler

Keramiker, designer og forfatter JONATHAN ADLER lancerede sit navngivne mærke efter at have forladt sit job for at forfølge sin første kærlighed: keramik. I 1993 købte Barneys hans samling af krukker, og fem år senere åbnede han sin første butik i Soho. 

I dag er vi en designvirksomhed med detailbutikker over hele verden, et blomstrende e-handelssite, en komplet liste af bolig- og erhvervsprojekter og en global engrosvirksomhed. Vi stræber efter at skabe luksuriøse og beboelige interiører, der er seriøst designet, men som ikke tager sig selv for alvorligt.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.