Bega 33405 væglampe

Farve: Grafit

2.530,00 kr.

Farve
Produktinformation "Bega 33405 væglampe"

Bega 33405  væglampe er et elegant LED-armatur med rettet nedad. Det facademonterede armatur fås to farver, og giver masser af muligheder for en flot lyssætning på facade eller væg. Tykvægget krystalglas giver lampe sin karakteristik og et flot klassisk udseende.

H: 110mm

B: 90mm

D: 110mm

BEMÆRK!! Dette er en skaffevare, så der må forventes ekstra leveringstid.

Spænding: 230V
Fatning: LED
Wattage: 5.3W
Farvetemperatur: 3000K
Lumen: 560
Farve: Sølv, Grafit
IP: 64
Bega

I 1945 så BEGA dagens lys. Firmaet har nu i 70 år udviklet og produceret højkvalitets armaturer til næsten alle arkitektoniske områder - både udendørs og indendørs. Med deres ikoniske produkter, koncepter og varemærker sætter de et væsentligt aftryk i hele belysningsindustrien.

Design med lys

Teknologi, funktionalitet og design udgør en væsentlig treklang for BEGAs armaturer. Der lægges vægt på, at produkterne har en lang levetid og et æstetisk udtryk, som efter flere års brug ikke opleves outdatet. Virksomheden har derfor et stort engagement i at være med til at udvikle LED-teknologien. Målet er, at der hele tiden skabes nye muligheder for design med lys som en del af en arkitektonisk helhed.

Overstiger alle krav

I mere end 40 år har BEGA fokuseret på belysning i jorden og er velbevandret i de ekstreme krav, som stilles til udendørs belysning i forhold til at kunne klare alt fra jord, sand og snavs til barskt vejr og store temperatursvingninger. Det betyder, at virksomheden blandt andet foretrækker holdbare materialer som glas, silikone og aluminium til deres produkter.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.